MembershipDonate Now

EVENTS

Join us for the 20th year anniversary of Mbrëmja Kërçovare! Edicioni i 20-të i Mbrëmjes Kërçovare është planifikuar për datë 7 Maj! Është mbrëmje jubilare dhe është për të gjithë Kërçovarët! Mirutakofshim!
May 7th, 2023
We are excited to announce that the Albanian American Community of Illinois (AACI) is partnering with Feed My Starving Children...
May 6th, 2023

Submit and share your event to the community 

Submit Event
AACI is a 501(c)(3) non-profit organization based in Chicago, Illinois, working towards preserving and promoting Albanian culture and heritage in Illinois.
Sign up to receive the latest news.
201 W Lake St #180 Chicago, IL 60606
(312) 612-9277
info@aaciusa.org
Copyright 2023 Albanian-American Community of Illinois
calendar-fullcrossmenuchevron-down