MembershipDonate Now
Mbrëmja Kërçovare

Të dashur miq të Shoqatës Uskana,

Join us for the 20th anniversary of Mbrëmja Kërçovare!

Edicioni i 20-të i Mbrëmjes Kërçovare është planifikuar për datë 7 Maj! Është mbrëmje jubilare dhe është për të gjithë Kërçovarët!

Mirutakofshim!

Learn more about Shoqata Uskana here.

Details
Date
May 7th, 2023
Time:
6 pm
Cost:
$30-$60
Organizer
Name:
Shoqata Uskana
Phone:
N/A
Email:
N/A
Venue
Diplomat West Banquets 681 West North Avenue Elmhurst, IL 60126
Register

Click here to Submit an Event

Submit
AACI is a 501(c)(3) non-profit organization based in Chicago, Illinois, working towards preserving and promoting Albanian culture and heritage in Illinois.
Sign up to receive the latest news.
201 W Lake St #180 Chicago, IL 60606
(312) 612-9277
info@aaciusa.org
Copyright 2023 Albanian-American Community of Illinois
crossmenuchevron-down