Motorcycles

https://www.facebook.com/StreetEaglesChicago/

STREET EAGLES PRESIDENT: AFRIM SEJDIU

FOLLOW STREET EAGLES ON FACEBOOK AT: https://www.facebook.com/StreetEaglesChicago

STREET EAGLES USA will have the first event of the year on May 27, 2018.

All Motorcyclists and our followers will meet at

North Star Restaurant 6246 N Western Ave Chicago, IL

9 AM and then ride in a group to "Montrose Beach" where we'll meet with the Albanian-American Community of Illinois BIKE THE DRIVE event participants for FOOD, MUSIC, SOFT DRINKS, SOCIALIZING, NETWORKING, ETC.

We invite everyone to participate.

Come hang out with Albanians and put on your Albanian Shirt on.

Bike the Drive event link below:

https://www.facebook.com/events/336787250059024/

MAY 2018 TOUR: VIDEO1, VIDEO2, VIDEO3, VIDEO4, VIDEO5, VIDEO6, VIDEO7, VIDEO8, VIDEO9

PICTURES: PHOTO

Motorçiklistët Shqipëtartë "Street Eagles" udhëhequr nga organizatori dhe Artisti Bujar Bobani (Buki) planifikojnë një Turne nga Chicago, IL deri në Lake Geneva, WI. Takimi do jetë tek Restauranti North Star ne ora 5 PM.

Motorçiklistët Shqipëtartë udhëhequr nga organizatori dhe Artisti Bujar Bobani (Buki) planifikojnë një Turne nga Chicago, IL deri në Lake Geneva, WI. Takimi do jetë tek Restauranti North Star ne ora 5 PM.

Ju lutemi shperndajeni këte lajmërim dhe ftoni motoristat tjerë qe dëshirojnë të marrin pjesë

Albanian motorcyclist led by organizer and artist Bujar Bobani (Buki) Plan at tour from Chicago Illinois to Lake Geneva Wisconsin.

Everyone will meet at a North Star restaurant at 5 PM.

Please share and invite your friends that would like to join on this tour.

Motorçiklistët Shqiptar në Chicago "Shqiponjat e Rrugës"

Shqiponjat e rrugës ANULOJNE Turne-në përshkak se njëri nga shqiponjat kryesore ka pasur një aksident të vogël këtë javë por fatmirësisht pa lëndime. Shqiponjat e Rrugës do të takohen tek Restauranti North Star këtë të Shtune 15 Korrik, 2017 ora 7 PM për të diskutuar dhe planifikuar rrugëtimin e radhës.

Faleminderit për mirëkuptim,

"...të organizuar në Chicago në krye me Artistin e njohur Bujar Bobani do bëjnë një turne nga Chicago Deri ne Michigan Detroit.

E Shtune 15 Korrik 2017 ora 8AM

Piknisja: Restauranti North Star 6246 N Western Ave Chicago, IL

Destinacioni: Restauranti Jakova Grill, 38037 Mound Rd, Sterling Heights, MI 48310 me pronar Florim Krasniqi.

Nese jeni te interesuar per të marre pjesë, kontaktoni Bukin në Nr. 773-699-2566"

GRUPI I MOTORÇIKLISTËVE NË CHICAGO. Prej 27 Shtator, 2015.

TOUR 4: July 25 - July 26, 2017

Motorçiklistët Shqiptar "Shqiponjat e Rrugës" të organizuar në Chicago në krye me Artistin e njohur Bujar Bobani do bëjnë një turne nga Chicago Deri ne Michigan Detroit.

E Shtune 15 Korrik 2017 ora 8AM

Piknisja: Restauranti North Star 6246 N Western Ave Chicago, IL

Destinacioni: Restauranti Jakova Grill, 38037 Mound Rd, Sterling Heights, MI 48310 me pronar Florim Krasniqi.

TOUR 3: May 22, 2016

Video1, Video2, Video3, Video4, Video5, Video6

Picture Album

SUMMERY: FULL ARTICLE ILLYRIAPRESS.COM

TOUR 2: October 08, 2015

Video

Picture Album

TOUR 1: September 26, 2015

Video

Picture Album

Përmbledhje Historike / Historical Summery

Motorçiklistat Shqiptaro-Amerikan

Me 26 Shtator, 2015 në Chicago një grup i motorçiklistave shqipëtarë morën iniciativën për tu mbledhur në mënyrë të organizuar. Motorçiklistët vendosën që udhëheqës të jetë artisti i madh z. Buki Bobani (Buki).

Kësaj iniciative ju bashkangjitën edhe shumë të tjerë, jo vetëm ata që kishin motorçikleta por edhe ata që s’kishin por të cilët premtuan që së shpejti edhe ata do të bëhen pronarë të ndonjë motorçiklete dhe ti bashkangjiten këtij organizimi. Kryetari i këtij grupi të motorçiklistave bën thirrje tek të gjithë shqipëtarët që kanë motorçikleta dhe jetojnë në shtetin e Illinoi-it, të bashkangjiten dhe të bëhemi sa më shumë.

Iniciativën e përkrahën: Afrim Sejdiu (NICI), Senti Sentiliano, Ric Hoti, Arben Bytuqi, Gëzim Çarkaxhiu, Bashkim Kabashi, Ardi, Genti, Mikel Ndrepepaj, Arian Bujar dhe Lulzim Breznica, përfaqësuesit e Komunitetit zyrtar, si dhe shumë të tjerë.

"Në këtë mënyrë ne do të jemi më afër njëri-tjetrit si dhe mund t'i promovojmë vlerat tona shqipëtare kombëtare" shtoi Buki. Në vazhdim do të ketë edhe takime të tjera, prandaj na kontaktoni nëse keni dëshirë të bashkangjiteni si dhe na përcjellni në këtë facebook. Ju mirëpresim.

Për tu bërë pjesë mund të kontaktoni nëpërmjet administrates së komunitetit

30 Prill, 2016

Në mbledhjen e motorçiklistëve që u mbajt sot me 30 Prill, 2016 mbledhjen e hapi kryetari i klubit z. Bujar Bobani (Buki). U bisedua dhe u vendos që emri i Grupit do te jete "STREET EAGLES" (SHQIPONJAT E RRUGËS).

Plani per te ardhmen e aferme eshte qe me 15 Maj, 2016 do behet nje turne nga Chicago North Star Restaurant deri ne Madison Wisconsin.

Te gjithe te interesuarit mund t'ju bashkangjiten, citon Bujar Bobani (Buki).

FOUNDED: FEBRUARY 01, 2011